Setup Menus in Admin Panel

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2510 462187 | e-mail: info@af.ihu.gr

Setup Menus in Admin Panel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ

Η Συνέλευση του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας σύμφωνα με την Πράξη 1/14.01.2021, αποφάσισε την προκήρυξη νέων θέσεων Υποψηφίων Διδακτόρων σε θέματα που ενδιαφέρουν τους καθηγητές του Τμήματος.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν μέχρι και την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 τα παρακάτω δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (κα. Γρηγοριάδου Παναγιώτα, τηλ.: 2510 462187):

α) Σχετική αίτηση (εδώ)

β) Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.

γ) Αντίγραφα των τίτλων σπουδών. Στην περίπτωση που οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από Ιδρύματα της αλλοδαπής, αυτοί πρέπει να είναι αναγνωρισμένοι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

δ) Προσχέδιο της προτεινόμενης διδακτορικής διατριβής (ερευνητική πρόταση).

ε) Έκθεση ιεραρχημένων ερευνητικών ενδιαφερόντων και προτεραιοτήτων, σε περίπτωση που ο/η υποψήφιος/α υποβάλλει αίτηση για περισσότερες από μία θέσεις της προκήρυξης.

στ) Πιστοποιητικό  πολύ καλής γνώσης της αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον.

ζ) Τουλάχιστον δύο (2) συστατικές επιστολές σε φακέλους σφραγισμένους από τους συντάκτες τις οποίες οι ίδιοι οι συντάξαντες τις αποστέλλουν απευθείας στην Γραμματεία του Τμήματος (ονοματεπώνυμο, τίτλος διεύθυνση και τηλέφωνο του συντάξαντος θα πρέπει να αναγράφονται και στην αίτηση του υποψηφίου).

Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν αίτηση για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής, παρακαλούνται να διαβάσουν πρώτα προσεκτικά τον Κανονισμό Προγράμματος Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Τεύχος Β’ ΦΕΚ 4962/τ.Β’/10.11.2020), όπου αναφέρονται όλες οι σχετικές πληροφορίες και απαιτήσεις για την διεξαγωγή διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα.

Δείτε τα θέματα και ολόκληρη την ανακοίνωση-προκήρυξη για την εκπόνηση των διδακτορικών διατριβών

Οκτώβριος 5, 2021
top

Copyright © 2019 | ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Setup Menus in Admin Panel

elGreek
X