Setup Menus in Admin Panel

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2510 462187 | e-mail: info@af.ihu.gr

Setup Menus in Admin Panel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2020-21

Αγαπητοί φοιτητές,

Ευχόμαστε να είστε καλά εσείς και οι οικείοι σας και να παίρνετε τα απαραίτητα μέτρα για τη διαφύλαξη της υγείας σας.

Η συνεχιζόμενη κρίση που προέκυψε από την πανδημία του κορονοϊού μας υποχρεώνει και στο εαρινό εξάμηνο να συνεχίσουμε τη διδασκαλία μέσω τηλεκατάρτισης.

Στο Τμήμα «τρέχουν» ήδη το παλιό πρόγραμμα σπουδών (ΤΕΙ) και το νέο πρόγραμμα σπουδών (Πανεπιστήμιο).

Στο εαρινό εξάμηνο, σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα σπουδών θα διδαχθούν:

  • Από το 2ο εξάμηνο τα μαθήματα Μακροοικονομική, Χρηματοοικονομική Λογιστική ΙI, Ξένη Γλώσσα Ι, Πληροφορική ΙI, Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά ΙΙ και Χρηματοοικονομική των Επιχειρήσεων.
  • Από το 4ο εξάμηνο τα μαθήματα Τραπεζική Διοικητική, Λογιστική Κόστους Ι, Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, Χρηματοοικονομική Λογιστική ΙΙΙ, Μεθοδολογία Έρευνας και Εμπορικό Δίκαιο.

Στο εαρινό εξάμηνο σύμφωνα με το παλαιό πρόγραμμα σπουδών θα διδαχθούν:

  • Από το 2ο εξάμηνο τα μαθήματα Μακροοικονομική, Χρηματοοικονομική Λογιστική ΙΙ, Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα/Σχέδια, Πληροφορική ΙI, Ποσοτικές Μέθοδοι στα Χρηματοοικονομικά και Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις.
  • Από το 4ο εξάμηνο τα μαθήματα Τράπεζες – Χρηματοδοτήσεις, Φορολογική Λογιστική ΙΙ, Μάρκετινγκ, Αξιολόγηση Επενδυτικών Σχεδίων και Λογιστική Κόστους Ι.
  • Από το 6ο εξάμηνο τα υποχρεωτικά μαθήματα Μηχανογραφημένη Λογιστική, Ενοποιημένες Χρηματοοικονομικές και Σεμινάριο Τελειόφοιτων και τα επιλογής υποχρεωτικά Ειδικά Θέματα Δικαίου, Αποτίμηση Επιχειρήσεων, Εφαρμοσμένη Στατιστική, Λογιστική Δημοσίου Τομέα, Διοικητική Λογιστική, Κοινωνική Οικονομία και Κοιν. Επιχειρηματικότητα και Χρηματοοικονομική Διοίκηση.

Δεδομένου ότι υπήρξαν αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το πρόγραμμα σπουδών που «έτρεξε» στο παρελθόν, θα υπάρξει ανοικτή ενημέρωση στους φοιτητές του Τμήματος την Παρασκευή 26/2 στις 12 μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom για την διευκρίνιση θεμάτων στα οποία υπάρχουν απορίες.

Συγκεκριμένα οι φοιτητές θα συνδεθούν στο Zoom 3 (https://zoom.us/j/93095853265).

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) σας εύχεται και στο εαρινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2020-21 ομαλή συνέχιση των σπουδών και βέλτιστη αξιοποίηση των χρόνων φοίτησης για απόκτηση καλής παιδείας, γνώσεων, δεξιοτήτων και προσόντων, με σκοπό την προσωπική ανάπτυξη και μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία και ανέλιξη.

Δρ. Βαλσαμίδης Σταύρος

Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Φεβρουάριος 25, 2021
top

Copyright © 2019 | ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Setup Menus in Admin Panel

elGreek
X