Setup Menus in Admin Panel

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2510 462187 | e-mail: info@af.ihu.gr

Setup Menus in Admin Panel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ 2022-2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ(24/10/2022)
 
Ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα για τη Στέγαση Πανεπιστημιούπολης Καβάλας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Στο παρακάτω επισυναπτόμενο αρχείο excel θα βρείτε 4 φύλλα. Το 1ο φύλλο περιέχει τους επιτυχόντες στο σύνολο, το 2ο φύλλο περιέχει τους προτπυχιακούς επιτυχόντες, το 3ο φύλλο περιέχει τους επιτυχόντες Β’ Κύκλου σπουδών (μεταπτυχιακοί-διδακτορικοί φοιτητές) και το 4ο φύλλο περιέχει τους απορριφθέντες. Η κατάταξη τους έχει γίνει βάσει της μοριοδότησης που έχει θεσπιστεί σύμφωνα με τον Κανονισμό των Φοιτητικών εστιών του ΔΙ.ΠΑ.Ε.
Όλοι οι φοιτητές βάσει του αρ. πρωτοκόλλου που τους έχει αποσταλλεί θα ελέγξουν αν η αίτησή τους έχει εγκριθεί ή απορριφθεί.
Στους απορριφθέντες εκτός από τον αρ. πρωτοκόλλου, το αεμ και τη σχολή, αναφέρεται και ο λόγος απόρριψής τους.Όσοι απορριφθέντες έχουν ελλειπή δικαιολογητικά τους δίνεται μια τελευταία διορία μέχρι της 31/10/2022 (όπου θα αναρτηθούν τα τελικά αποτελέσματα) να προσκομίσουν αυτά που απαιτούνται για να επανεξεταστεί η αίτησή τους και αναλόγως να μπουν ή όχι στους επιτυχόντες.
Από αύριο το τμήμα μας θα αρχίσει να ενημερώνει τους φοιτητές που είναι επιτυχόντες να έρθουν να παραλάβουν κλειδί και να τακτοποιηθούν σε δωμάτιο.Σημαντική υπενθύμιση είναι πως ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι επιτυχόντες οφείλουν να προσκομίσουν εκτυπωμένα όλα τα δικαιολογητικά που κατέθεσαν μέσω email στο stegasi@emt.ihu.gr είτε μένουν για πρώτη φορά στις εστίες είτε μένουν από προηγούμενα έτη.
Οκτώβριος 24, 2022
top

Copyright © 2019 | ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Setup Menus in Admin Panel

elGreek
X