Setup Menus in Admin Panel

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2510 462187 | e-mail: info@af.ihu.gr

Setup Menus in Admin Panel

Ανανεώσεις εγγραφών-δηλώσεις μαθημάτων για το Χειμερινό εξάμηνο 2021-2022

Ανακοινώνεται σε όλους τους φοιτητές του Τμήματος ότι από τη Δευτέρα 11/10/2021 έως και την Τετάρτη 20/10/2021 θα πραγματοποιηθούν οι δηλώσεις μαθημάτων τόσο του νέου Προγράμματος Σπουδών (ΔΙΠΑΕ), όσο και του παλαιού ΠΣ(ΤΕΙ).
Παράταση δε θα δοθεί για κανέναν λόγο, σύμφωνα με το έγγραφο που Υπουργείου, όπως και εκπρόθεσμες δηλώσεις δε θα καταχωρούνται μεταγενέστερα.
Εφιστούμε την προσοχή όλων των φοιτητών να είναι πολύ προσεκτικοί με τα μαθήματα που επιθυμούν να εξεταστούν στην εξεταστική του Χειμερινού Εξαμήνου για το έτος 2021-2022.
Επισημαίνουμε, επίσης, για την καλύτερη ενημέρωσή σας ότι οι φοιτητές του ΔΙΠΑΕ μπορούν να δηλώνουν μαθήματα του 5ου, 3ου και 1ου εξαμήνου, ενώ οι παλαιοί φοιτητές που ακολουθούν το παλιό Π.Σ., μπορούν να δηλώσουν 34 ώρες έως και το 7ο εξάμηνο και από το 8ο απεριόριστες ώρες μόνο των μονών εξαμήνων.
Η δήλωση μαθημάτων για τους πρωτοετείς φοιτητές θα πραγματοποιηθεί από τη Γραμματεία μόνο για αυτό το εξάμηνο.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οι δηλώσεις μαθημάτων να πραγματοποιούνται από σταθερό υπολογιστή κι ΟΧΙ από tablet, notebook ή κινητό. Μετά την πάροδο μίας (1) εβδομάδας να γίνεται έλεγχος για την αποστολή προς τη Γραμματεία, γιατί συνήθως αποθηκεύεται η δήλωση χωρίς να έχει σταλεί, με αποτέλεσμα να θεωρείται λανθασμένα ολοκληρωμένη η διαδικασία!
 
Από τη Γραμματεία.
Σ’ευχαριστώ πολύ.

Γρηγοριάδου Γιώτα

Προϊσταμένη Γραμματείας Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής
ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού
Τηλ.: 2510-462187
ΔΙ.ΠΑ.Ε.-Πανεπιστημιούπολη Καβάλας
Οκτώβριος 7, 2021
top

Copyright © 2019 | ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Setup Menus in Admin Panel

elGreek
X