Setup Menus in Admin Panel

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2510 462187 | e-mail: info@af.ihu.gr

Setup Menus in Admin Panel

ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΙ

Αγαπητοί φοιτητές,

Μετά και το τελευταίο εργαστήριο της Πληροφορικής ΙΙ στις 2/6, οι φοιτητές που επιθυμούν, δύνανται να εξεταστούν δια ζώσης στις αίθουσες των εργαστηρίων του Τμήματος.

Η εξέταση του εργαστηρίου είναι υποχρεωτική αλλά δεν είναι υποχρεωτική η δια ζώσης εξέταση. Οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν από απόσταση μπορούν να το κάνουν την Δευτέρα 29/6, συμμορφούμενοι με τους όρους της εξέτασης. Οι όροι της εξέτασης υπάρχουν σε χωριστή ανακοίνωση και θα πρέπει να τηρηθούν όλοι ανεξαιρέτως για να συμμετάσχει ο φοιτητής/φοιτήτρια από απόσταση, μόνο μέσω υπολογιστή.

Τονίζεται ότι η δια ζώσης εξέταση του εργαστηρίου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Ο φοιτητής/φοιτήτρια μπορεί να εξεταστεί μέσω τηλεδιάσκεψης, χωρίς καμία επίπτωση. Αρκεί να ικανοποιεί τους όρους που παρατίθενται σε χωριστή ανακοίνωση.

Θα πρέπει να σημειωθεί για μια ακόμη φορά ότι έχουν ληφθεί όλα τα δυνατά μέτρα προφύλαξης κατά την εξέταση των εργαστηρίων και επιβάλλονται στις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε αυτή την περίοδο. Συγκεκριμένα, θα υπάρχει μικρός αριθμός συμμετεχόντων (6-8 άτομα), ανάλογα με τη χωρητικότητα και την χωροταξία των αιθουσών. Επίσης, η απόσταση μεταξύ των φοιτητών θα είναι μεγαλύτερη από 2 μέτρα έτσι ώστε να μειώνεται κατά το μέγιστο δυνατόν, η έκθεση των φοιτητών σε κινδύνους.

Υπάρχουν αντισηπτικά αλκοολούχα διαλύματα για την απολύμανση των χεριών και καθαριστικά και απολυμαντικά κατάλληλα για τον καθαρισμό επιφανειών με δράση κατά του ιού.

Για την αποσυμφόρηση από τυχόν συγκέντρωση φοιτητών σε κοινόχρηστους και κλειστούς χώρους, θα περιοριστεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό η ανάμιξη και παραμονή των φοιτητών σε αυτούς.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση που εντός του χώρου του Πανεπιστημίου ο φοιτητής/φοιτήτρια βρεθεί για οποιοδήποτε λόγο σε χώρο με συγχρωτισμό και δεν είναι εφικτό να τηρηθούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησής,  θα πρέπει να φέρει μαζί του μάσκα και να την φορέσει.

Ελπίζουμε όλα τα παραπάνω να σας φανούν χρήσιμα και να αποφασίσετε τον καταλληλότερο, για σας, τρόπο εξέτασης τις προσεχείς εβδομάδες.

Οι καθηγητές του εργαστηρίου σας εύχονται υγεία, υπομονή και καλή επιτυχία.

Ιούνιος 2, 2020
top

Copyright © 2019 | ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Setup Menus in Admin Panel

elGreek
X