Setup Menus in Admin Panel

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2510 462187 | e-mail: info@af.ihu.gr

Setup Menus in Admin Panel

Μέτρα πρόληψης για την εξάπλωση του COVID-19

Σας γνωρίζουμε ότι η Διοικούσα Επιτροπή στην αριθμ. 3/10-03-2020 συνεδρίασή της με βάση τα έως τώρα δεδομένα για την εξάπλωση του COVID-19 στην Ελλάδα, αποφάσισε τη λήψη των ακόλουθων μέτρων:

  1. Ακύρωση όλων των μετακινήσεων μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας προς τις χώρες υψηλού κινδύνου (π.χ. Κίνα, Ιταλία, Ισραήλ, Αίγυπτος, Νότια Κορέα).
  2. Αναστολή των προγραμματισμένων ορκωμοσιών για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο. Οι αποφοιτούντες θα λάβουν βεβαιώσεις εγκαίρως με τρόπο που θα προσδιοριστεί σε άλλη ανακοίνωση.
  3. Αναστολή των συνεδριακών εκδηλώσεων, συγκεντρώσεων με επισκέπτες από το εξωτερικό, εκδρομών και ξεναγήσεων σχολείων μέχρι νεωτέρας.
  4. Συνιστάται, όπου είναι απαραίτητο και εφικτό, κατά την κρίση των κοσμητόρων των Σχολών, η εκπαίδευση να πραγματοποιείται με τεχνικές εξ αποστάσεως διδασκαλίας.
  5. Συνιστάται στο προσωπικό να μεταθέσει προγραμματισμένα ταξίδια του στο εξωτερικό. Οι επιστρέφοντες από άλλες χώρες τίθενται σε υποχρεωτική άδεια 15 ημερών, με παραμονή εκτός Ιδρύματος. Οι φοιτητές του ERASMUS που θα αναβάλλουν το ταξίδι τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το αντίστοιχο γραφείο για να υπάρξει πρόνοια αποζημίωσής τους μέσω του ΙΚΥ.
  6. Συνιστάται στις Γραμματείες των Τμημάτων να υιοθετήσουν έναν νέο τρόπο επαφής με τους φοιτητές, ήτοι επισκέψεις κατά μόνας με σειρά προτεραιότητας και μόνο για ζητήματα που δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  7. Συνιστάται να αποφεύγεται ο συνωστισμός και οι συνεργασίες να πραγματοποιούνται με άλλο τρόπο (τηλεφωνική επικοινωνία, e-mail κ.λπ. εφόσον είναι εφικτό).
Μάρτιος 12, 2020
top

Copyright © 2019 | ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Setup Menus in Admin Panel

elGreek
X