Setup Menus in Admin Panel

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2510 462187 | e-mail: info@af.ihu.gr

Setup Menus in Admin Panel

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

  • Οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων που ολοκλήρωσαν την προεγγραφή τους μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υ.Π.Π.Ε.Θ. πρέπει να πραγματοποιήσουν τον έλεγχο της ταυτοπροσωπίας στις γραμματείες των τμημάτων τους, αποστέλλοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά από την Πέμπτη07-10-2021 έως Παρασκευή 15-10-2021 αποκλειστικά μέσω ταχυμεταφορικής εταιρίας (courier).

 

Τα δικαιολογητικά είναι: 

  1. Αίτηση εγγραφής(εκτύπωση από το site του Υπουργείου Παιδείας)
  2. Φωτοτυπία ταυτότητας(ΑΔΤ)/ Διαβατηρίου
  3. Μόνο για αγόρια, πιστοποιητικό γέννησηςόπου να φαίνεται ο αριθμός μητρώου αρρένων (χρειάζεται για την αναβολή στράτευσης)
  4. Μία (1) φωτογραφίαταυτότητας
  5. Διεύθυνση μόνιμης κατοικίας (λογαριασμός ΔΕΗ ή νερού)
  6. Υπεύθυνη Δήλωση χρήσης προσωπικών δεδομένων ΕΔΩ

 

  • Για τους επιτυχόντες στην ειδική κατηγορία Έλληνες πολίτες της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, η εγγραφή τους ολοκληρώνεται με την αποστολή μέσω courierτων παραπάνω δικαιολογητικών, συμπεριλαμβανομένου και μιας βεβαίωσης ότι είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης ή Έβρου. Αν έχουν μετεγγραφεί σε άλλο Δήμο άλλης περιοχής, πρέπει να αποστείλουν ή καταθέσουν αυτοπροσώπως βεβαίωση του συγκεκριμένου Δήμου από τη οποία να προκύπτει ότι μετεγγράφηκαν σ’ αυτόν, από Δήμο των ανωτέρω Νομών.

 

Όσοι φοιτητές διαγράφηκαν από άλλα Πανεπιστήμια ή ΤΕΙ προκειμένου να κάνουν την ηλεκτρονική εγγραφή και δεν το δήλωσαν κατά την εγγραφή (ταυτόχρονα) θα προσκομίσουν βεβαίωση διαγραφής από το Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ το οποίο ήταν προηγουμένως εγγεγραμμένοι.

 

Τα δικαιολογητικά θα αποστέλλονται ΜΟΝΟ με courier στη διεύθυνση:

 

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-Πανεπιστημιούπολη Καβάλας

ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Τ.Κ. 65404 ΚΑΒΑΛΑ

Υπόψη Γραμματείας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2510-462187, 185

 

Αιτήσεις για Βεβαιώσεις Σπουδών ή άλλου Πιστοποιητικού θα ζητούνται με την υποχρεωτική αναγραφή του Αριθμού Ειδικού Μητρώου (ΑΕΜ) του φοιτητή και θα αποστέλλονται μέσω ΚΕΠ ή με ηλεκτρονικό μήνυμα (mail) από το προσωπικό λογαριασμό του φοιτητή στη διεύθυνση info@af.ihu.gr προκειμένου να διεκπεραιωθούν ταχύτερα. Και στις δύο περιπτώσεις, οι Βεβαιώσεις Σπουδών και Στρατολογίας θα εκδίδονται μετά την καταχώρηση των στοιχείων στο σύστημα. Το username για ενεργοποίηση των λογαριασμών θα σταλεί στο e-mail που αναγράφεται στην αίτηση εγγραφής του φοιτητή.

Με τον παραπάνω κωδικό οι φοιτητές:

Α) θα έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία της Ηλεκτρονικής Γραμματείας όπου θα δηλώνουν, κατά τις ημερομηνίες που ανακοινώνονται από το Τμήμα, τα μαθήματα που επιθυμούν να παρακολουθούν κάθε εξάμηνο.

Β) θα δηλώνουν τα συγγράμματα που επιθυμούν κάθε εξάμηνο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eudoxus.gr

Γ) θα κάνουν αίτηση για έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας/πάσο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://submit-academicid.minedu.gov.gr

Δ) θα μπορούν να ενημερώνονται για τη σπουδαστική τους κατάσταση και τη βαθμολογία τους και να κάνουν αίτηση για πιστοποιητικά σπουδών.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Επιβάλλεται η δημιουργία προσωπικού μοναδικού mail (εάν δεν υπάρχει) για να γίνει η ταυτοποίηση με όλες τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου.

 

Ανακοίνωση για την έναρξη των μαθημάτων υπάρχει ήδη στη σελίδα του Τμήματος https://af.duth.gr/

 

 

ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΑΣ ΖΩΗ!

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής

 

Οκτώβριος 6, 2021
top

Copyright © 2019 | ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Setup Menus in Admin Panel

elGreek
X