Setup Menus in Admin Panel

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2510 462187 | e-mail: info@af.ihu.gr

Setup Menus in Admin Panel

ΠΡΩΤΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Αγαπητοί φοιτητές,

Η Γ.Σ. του Τμήματος λαμβάνοντας υπόψη τη κοινή υπουργική απόφαση Δ1α/γπ.οικ. 33457 και την απόφαση της Διοικούσας επιτροπής του ΔΙ.ΠΑ.Ε. (το σχετικό έγγραφο είναι διαθέσιμο στον σύνδεσμο:

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A9%CE%9E%CE%92%CE%9B46%CE%A8%CE%963%CE%A0-%CE%A7%CE%9E%CE%91, όπως κοινοποιήθηκε στα τμήματα της ΣΟΔ από τον Κοσμήτορα της, αποφάσισε τη διεξαγωγή των εξετάσεων της 1ης εξεταστικής περιόδου του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2019-20 μετά τις 22/6 και πριν τις 24/7.

Οι εξετάσεις θα γίνουν από απόσταση μέσω των ηλεκτρονικών εργαλείων που χρησιμοποιούνται στο Τμήμα (Zoom και Open eclass).

  1. Το πρόγραμμα της εξεταστικής θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 17/6.
  2. Είναι υποχρεωτικό οι φοιτητές (που δεν το έχουν ήδη κάνει), να εγγραφούν στο eclass του αντιστοίχου μαθήματος που θα εξεταστούν, έως τις 20 Ιουνίου 2020 και να κάνουν τη δοκιμαστική εξέταση καθώς και να συμπληρώσουν δήλωση αποδοχής της διαδικασίας εξετάσεων όπως προβλέπεται σε κάθε μάθημα του eclass.
  3. Οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν κάμερα, μικρόφωνο και πρόσβαση στο Διαδίκτυο για τη σύνδεση τους στο zoom και στο eclass κάθε μαθήματος την ημέρα της εξέτασης. Η πρόσβαση των φοιτητών στην εξέταση θα πρέπει υποχρεωτικά να πραγματοποιηθεί με υπολογιστή (σταθερό ή φορητό).
  4. Λόγω των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν στα διάφορα μαθήματα, η εξειδίκευση της εξέτασης του καθενός μαθήματος θα γίνει από τον αρμόδιο καθηγητή. Οι φοιτητές θα πρέπει να παρακολουθούν καθημερινά τις ανακοινώσεις στο eclass των μαθημάτων που πρόκειται να εξεταστούν.
  5. Όσοι εξετάζονται προφορικά λόγω δυσλεξίας ή άλλου σοβαρού και αποδείξιμου λόγου θα συνδεθούν την ημέρα και ώρα που θα τους καθορίσει ο καθηγητής.
  6. Για τα εργαστήρια των μαθημάτων ο εξεταστής-καθηγητής θα αποφασίσει τον τρόπο και τον χρόνο εξέτασης, σε ιδιαίτερα ολιγομελείς ομάδες φοιτητών, σύμφωνα πάντα με τις ιδιαιτερότητες του εργαστηρίου του κάθε μαθήματος.
Ιούνιος 16, 2020
top

Copyright © 2019 | ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Setup Menus in Admin Panel

elGreek
X