Setup Menus in Admin Panel

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2510 462187 | e-mail: info@af.ihu.gr

Setup Menus in Admin Panel

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Οι ανανεώσεις εγγραφών και οι δηλώσεις μαθημάτων των ζυγών εξαμήνων για την Εαρινή περίοδο 2019-20 θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά από τις 01/03/2020 έως και 30/03/2020.
Σημειώνεται ότι επιπλέον παράταση δε θα δοθεί και διορθώσεις δε θα γίνουν, γι’ αυτό και πρέπει να ελέγχετε ότι έχετε οριστικοποιήσει τη δήλωση σας και έχει αποσταλεί στη Γραμματεία. Στο παρακάτω σύνδεσμο http://www.teiemt.gr/portal/images/news/2018/e-secretariat.pdf φαίνεται ο τρόπος εξαγωγής του αποδεικτικού εγγραφής, απαραίτητο δικαιολογητικό για την ολοκλήρωση της δήλωσης των μαθημάτων σας.

Ενημερώνουμε ότι οι φοιτητές μέχρι και το Ζ εξάμηνο δηλώνουν έως και 34 ώρες,
ενώ οι φοιτητές που βρίσκονται στο 8ο εξάμηνο και άνω μπορούν να δηλώσουν απεριόριστες ώρες μαθημάτων των ζυγών εξαμήνων και να εξεταστούν σε αυτά, εφόσον τα έχουν δηλώσει έστω και μία φορά στο παρελθόν.

Μαθήματα που δεν υπάρχουν στην τρέχουσα δήλωση και οι φοιτητές παράτυπα θα συμμετάσχουν στην εαρινή εξεταστική ως αδήλωτα, δε καταχωρούνται οι βαθμολογίες τους λόγω αδυναμίας εισαγωγής του συστήματος, αφού δε θα τα βλέπει μέσα στη δήλωση.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
– Οι δηλώσεις των μαθημάτων θα γίνονται ΜΟΝΟ από σταθερό Η/Υ και laptop και ΌΧΙ από κινητό ή tablet!!!
– Πρέπει να ελέγξετε ότι έχει αποσταλεί στη Γραμματεία και όχι μόνο να την αποθηκεύσετε! Αλλιώς δεν καταχωρείται στην καρτέλα σας!!!

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όσοι φοιτητές δεν έχουν επικαιροποιήσει τον κωδικό τους στην εφαρμογή u-register, δεν θα μπορέσουν να δηλώσουν μαθήματα.

Από τη Γραμματεία

Φεβρουάριος 28, 2020
top

Copyright © 2019 | ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Setup Menus in Admin Panel

elGreek
X