Setup Menus in Admin Panel

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2510 462187 | e-mail: info@af.ihu.gr

Setup Menus in Admin Panel

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος – Υποτροφίες φοιτητών ακαδημαϊκού έτος 2020-2021

Στο πλαίσιο της πράξης: «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών Διεθνές Πανεπιστήμιο» αναρτήθηκε η νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις υποτροφίες φοιτητών του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

Αυτή τη φορά κάθε για κάθε τμήμα της Πανεπιστημιούπολης Καβάλας αντιστοιχούν 20 υποτροφίες (συμπεριλαμβανομένου των παλαιών τμημάτων ΤΕΙ και Πανεπιστημιακά). Επιπρόσθετα τροποποιήθηκε το κριτήριο της επιτυχούς εξέτασης των μαθητών του προγράμματος σπουδών από 75% σε 50% με σκοπό την παροχή οικονομικής βοήθεια σε μεγαλύτερο αριθμό φοιτητών.

Σύμφωνα με την πρόσκληση προηγείται το στάδιο αξιολόγησης των υποψηφίων από το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας Καβάλας αναφορικά με το δηλωθέν ετήσιο φορολογητέο εισόδημα και στη συνέχεια ακολουθεί η αξιολόγηση των υποτρόφων από το εκάστοτε τμήμα. Να σημειωθεί ότι κάθε ωφελούμενος μπορεί να λάβει την υποτροφία μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια της Πράξης.

Στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση της Πρόσκλησης από την επιτροπή ερευνών θα βρείτε αναρτημένη την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. https://rc.ihu.gr/?p=3749
Η προθεσμία των αιτήσεων είναι στις 12/04/2021 και ώρα 12:00 μ.μ.

Μάρτιος 26, 2021
top

Copyright © 2019 | ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Setup Menus in Admin Panel

elGreek
X